Logo Immo Tinis
Makelaar plakt verkocht sticker op bord

Uw huis verkopen in Waardamme

Wilt u uw woning in Waardamme verkopen? Dan kan het slim zijn om ons als makelaar in te schakelen. Waarschijnlijk heeft u heerlijk gewoond in dit dorpje in West-Vlaanderen, maar toch wordt het op een gegeven moment soms tijd om te gaan verhuizen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat uw nieuwe werk anders wel erg ver reizen wordt. Wat de reden van verkoop ook is, wij helpen u graag. Door met ons in zee te gaan, hoeft u zich geen moment zorgen te maken over de verkoop van uw woning. Dit kunnen wij u namelijk volledig uit handen nemen.

Verkoop uw woning in Waardamme

Als u uw woning in Waardamme wilt verkopen, is het zaak om in aanraking te komen met woningzoekenden. Hier kunnen wij bij helpen. Wij laten namelijk altijd professionele foto’s maken van uw woning. Deze gebruiken we om uw woning in Waardamme online aan te bieden aan geïnteresseerden. Zo zetten wij de foto’s van uw woning op onze website. Op die manier komen woningzoekenden al snel in aanraking met uw woning. Desgewenst kunnen wij uw woning ook op andere platforms aanbieden.


Als er mensen hebben gereageerd op de advertentie, helpen wij u uiteraard verder. De volgende stap is dan vaak het rondleiden van geïnteresseerden in uw woning in Waardamme. Ook hiervoor hoeft u helemaal niets te doen. Wij verzorgen de rondleiding en kunnen alle vragen van de woningzoekenden beantwoorden. Mocht er een bod worden gedaan nadat de rondleiding is afgelopen, dan helpen wij u uiteraard ook met onderhandelen.


Als u tevreden bent met het bod op uw woning in Waardamme, kunnen wij samen met u naar de notaris gaan. Zo helpen wij u dus echt van A tot Z met het verkopen van uw woning in Waardamme. Als u overweegt om uw woning in Waardamme te verkopen, dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak met ons te maken.

Makelaar aan het telefoneren
Makelaar met verkocht bord

Gratis waardebepaling in Waardamme

Voordat u uw woning op de huizenmarkt wil zetten, is het belangrijk om te weten hoeveel uw woning precies waard is. De huizenprijzen zijn inderdaad op veel plekken flink gestegen, maar niet overal even hard. De kans is dus aanwezig dat u verwacht een hogere prijs te kunnen vragen dan reëel is. Vandaar dat een waardebepaling van uw woning in Waardamme van groot belang is. Ook hiervoor kunt u simpelweg bij ons terecht.


Wij vinden dat iedereen moet weten waar diegene aan toe is. Daarom kunt u bij ons een geheel vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Dit kan eenvoudig online gedaan worden, waarna wij ervoor zorgen dat u in contact wordt gebracht met de juiste specialist. De specialist kan u dan precies vertellen wat uw woning waard is. Zo kunt u dus een goede keuze maken als u overweegt om uw woning in Waardamme te verkopen.


Bij een waardebepaling wordt er naar een heleboel factoren gekeken. Hierbij kunt u denken aan de ligging van uw woning en het bouwjaar. Dit kan de waarde van uw woning flink aantasten. Voor een goede waardebepaling kunt u bij ons terecht en als u uw woning daarna wilt verkopen, helpen wij u daar ook graag mee.

Immo Tinis icon

HEB JE EEN VRAAG?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden  en het privacybeleid.