Logo Immo Tinis
Makelaar plakt verkocht sticker op bord

Uw huis verkopen in Sint-Joris

Wilt u graag uw huis verkopen in Sint-Joris? Met behulp van een waardebepaling weet u precies of dit een gunstig moment is om uw woning te verkopen. Bij Immo Tinis kunt u onze specialisten een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring met vastgoed. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis over de status van de woningmarkt in Sint-Joris. Als een waardebepaling nauwkeurig wordt uitgevoerd, helpt dit bij het krijgen van de beste prijs voor uw woning. Als u meer wil weten, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Verkoop uw woning in Sint-Joris

Onze ervaren specialisten weten precies welke factoren er allemaal meespelen bij het vaststellen van de waarde van uw woning. Onze specialisten zijn u graag van dienst door met alle meespelende factoren rekening te houden. Zij kijken onder meer naar de ligging en het bouwjaar van uw woning. Ook het type woning en de status van de woningmarkt kan de waarde beïnvloeden. Tijdens het gehele verkoopproces staan wij u bij. Onze service begint bij de gratis waardebepaling en eindigt bij het bezoek aan de notaris. Ook na de verkoop van uw woning geven wij graag antwoord op eventuele vragen.


Als u besluit om via ons uw woning te verkopen in Sint-Joris, staan wij u graag bij. Wij leggen graag op een vriendelijke en professionele manier contact met u. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons centraal. Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de verkoop van uw woning. Daarmee kunt u profiteren van onze expertise en jarenlange ervaring met vastgoed. Ons doel is om voor u de beste resultaten te bereiken. Wij zullen u daarom altijd eerlijk informeren en vriendelijk te woord te staan. Profiteer van onze expertise en inzichten in de lokale woningmarkt.

Makelaar aan het telefoneren
Makelaar met verkocht bord

Gratis waardebepaling in Sint-Joris

Het verkoopproces begint bij de gratis waardebepaling die wij u aanbieden. U kunt al online uw gegevens en de details over uw woning aan ons doorgeven. Daardoor zijn onze experts goed voorbereid op de waardebepaling van uw woning. Nadat de waarde van uw woning is bepaald, kunt u besluiten om wel of niet met ons in zee te gaan. De gratis waardebepaling is immers vrijblijvend. Wij kunnen - dankzij ons grote bestand van potentiële klanten - uw woning bij een groot aantal mensen onder de aandacht brengen. Daarnaast plaatsten wij een advertentie van uw woning op verschillende websites. Voor de potentiële kopers die dag reageren regelen wij de bezichtigingen en leiden we ze rond in uw woning. Ook helpen wij u tijdens de onderhandelingen. Onze specialisten beschikken over de juiste ervaring om dit in goede banen te leiden. Ten slotte kunnen wij met u meegaan naar de notaris.


Gaat u uw woning verkopen in Sint-Joris? Neem dan met ons contact op. Wij zullen u dan helpen met een gratis waardebepaling. Dankzij onze expertise kunnen wij deze zeer nauwkeurig uitvoeren. Op onze website kunt u via een formulier uw gegevens bij ons achterlaten. Als u vragen heeft, dan staan wij u graag te woord.

Immo Tinis icon

HEB JE EEN VRAAG?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden  en het privacybeleid.