Logo Immo Tinis
Makelaar plakt verkocht sticker op bord

Uw huis verkopen in Bellem

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Bellem? Immo Tinis heeft veel ervaring met vastgoed en beschikken over de juiste kennis over de lokale vastgoedmarkt. Wij kunnen u geheel ontzorgen. Vanaf het eerste contact tot aan de verkoop van uw woning zullen wij u van dienst zijn. Bij ons kunt u terecht voor een gratis waardebepaling. Via een goede waardebepaling zorgen we dat u de beste prijs voor uw woning krijgt. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen onze experts de waarde van uw huis nauwkeurig bepalen. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Verkoop uw woning in Bellem

Als u uw woning wil verkopen in Bellem, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Om te beginnen kunt u tijdens de gratis waardebepaling gebruikmaken van onze expertise. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de vastgoedmarkt. Wij weten precies welke factoren de waarde van uw woning kunnen beïnvloeden. Zo letten wij bijvoorbeeld op de ligging en het bouwjaar van uw woning. Maar ook het type woning en de status van de woningmarkt zijn factoren die meespelen bij het bepalen van de waarde van uw woning. Onze kennis gebruiken we om een gunstige prijs voor uw woning te kunnen bereiken.


Naast de gratis waardebepaling zorgen wij ervoor dat uw woning bij een groot aantal potentiële kopers onder de aandacht wordt gebracht. Zo beschikken wij over een groot bestand van potentiële kopers en plaatsen wij op meerdere websites een advertentie van uw woning. Voor de mensen die interesse tonen in uw woning zullen wij bezichtigingen plannen. Daarnaast zullen wij de geïnteresseerden rondleiden tijdens de bezichtiging. Ook kunt u erop rekenen dat u tijdens de onderhandelingen kunt profiteren van onze expertise. U kunt alles aan ons overlaten. Zodra uw woning is verkocht gaan we graag met u mee naar de notaris.

Makelaar aan het telefoneren
Makelaar met verkocht bord

Gratis waardebepaling in Bellem

Als u uw huis gaat verkopen in Bellem, laat ons dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Het door ons laten uitvoeren van een waardebepaling is geheel vrijblijvend, ook als u besluit niet met ons verder te gaan. U kunt onze specialisten alvast voorbereiden op de waardebepaling via het formulier op onze website. Hier kunt u uw gegevens en de details over uw woning invullen. Zo bereiken we bij de verkoop van uw woning de beste resultaten. Bovendien weet u na een nauwkeurige waardebepaling precies of dit een gunstig moment is om uw woning te verkopen.


Om u het best van dienst te kunnen zijn straat open communicatie bij ons centraal. Wij streven naar vriendelijk en professioneel contact. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen. Ook als u na de verkoop van uw woning nog vragen heeft, staan wij u graag te woord. Tijdens het gehele verkoopproces staan wij u bij en kunt u profiteren van onze jarenlange ervaring.


Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag weten of dit een gunstig moment is om uw woning te verkopen? Neem dan met ons contact op. U kunt ons dan geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling laten uitvoeren. Ook staan wij u te woord als u vragen heeft.

Immo Tinis icon

HEB JE EEN VRAAG?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden  en het privacybeleid.