Logo Immo Tinis
Makelaar plakt verkocht sticker op bord

Uw huis verkopen in Beernem

Overweegt u om uw huis te verkopen in Beernem? Dan kunt u sterk profiteren van de ervaring en expertise van Immo Tinis. We kunnen u van professioneel advies voorzien. U profiteert hierbij van onze kennis van de huizenmarkt. Dit ziet u al terug in onze eigen gratis waardebepaling. Dit is een indicatie van de waarde van uw woning. We kunnen u daarbij ook volledig ontzorgen in het verkoopproces. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunnen we u een uitstekende verkoopprijs bieden voor uw woning. Kortom, voldoende redenen om uw huis te verkopen in Beernem met de hulp van Immo Tinis!

Verkoop uw woning in Beernem

Ongeacht de reden voor de verkoop van uw woning, bij Immo Tinis kunnen we u helpen. We hebben namelijk jarenlange ervaring en kunnen u een goede prijs bieden voor uw woning. Vaak baseren we de vanafprijs voor uw woning op onze gratis waardebepaling. Uiteraard is deze waardebepaling gebaseerd op de huidige staat van de huizenmarkt en belangrijke aspecten van uw woning. Verder bieden we u altijd professionele ondersteuning. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over de gratis waardebepaling, of meer informatie wilt over onze diensten, dan kunt u bij ons terecht. Bovendien kunnen we u volledig ontzorgen in het verkoopproces.


Een van de diensten van Immo Tinis is volledige ontzorging wanneer u uw huis wilt verkopen in Beernem. We bieden u namelijk volledige ondersteuning. We kunnen alles voor u regelen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We bieden u meer dan alleen een geïnformeerde waardebepaling. We realiseren namelijk ook een sprekende advertentie voor uw woning. Deze plaatsen we op meerdere websites waardoor we veel potentiële kopers kunnen bereiken. Dit betekent vaak dat er veel reacties komen inclusief verzoeken voor een bezichtiging. Uiteraard kunnen we de bezichtiging ook voor u regelen. Zo bent u hier zelf niet druk mee.

Makelaar aan het telefoneren
Makelaar met verkocht bord

Gratis waardebepaling in Beernem

Bij Immo Tinis profiteert u van een gratis waardebepaling in Beernem. Ondanks dat deze gratis en vrijblijvend is, is onze waardebepaling nog steeds geïnformeerd. We laten de waardebepaling namelijk alleen door onze makelaars uitvoeren. Zo profiteert u van de juiste kennis en ervaring. Dit is bijvoorbeeld kennis van de huidige staat van de huizenmarkt. Ook letten we op de belangrijke kenmerken van uw woning. Denk hierbij aan de ligging en het woonoppervlak. Uiteraard nemen we ook andere significante factoren mee zoals bouwjaar, energielabel, het type van uw woning, het woonoppervlak en het oppervlak van uw tuin.


Onze gratis waardebepaling is voor veel mensen de start van het huis verkopen in Beernem. Bij Immo Tinis kunt u genieten van volledige ontzorging bij de verkoop van uw huis. Dit betreft niet alleen de waardebepaling, adverteren en de bezichtigingen. We kunnen u namelijk ook ondersteunen bij uw bezoeken aan de notaris en de overdracht. We kunnen u bijvoorbeeld feilloos vertellen wat u nodig heeft voor een snel bezoek aan de notaris. Zo bent u zo min mogelijk tijd kwijt met het verkopen van huis.


Wilt u uw huis zorgeloos verkopen in Beernem? Neem dan gerust contact op met Immo Tinis. U kunt namelijk altijd vrijblijvend een gratis waardebepaling aanvragen!

Immo Tinis icon

HEB JE EEN VRAAG?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden  en het privacybeleid.